ROLGORDIJNEN EN JALOEZIEËN VAN LUXAFLEX®

Het hele jaar door genieten

Regel zelf de lichtinval in huis en ontspan in alle rust en privacy met rolgordijnen en jaloezieën van Luxaflex®. Steeds op maat gemaakt en geschikt voor elke ruimte, van slaapkamer en keuken tot badkamer. Kom langs in onze Luxaflex® shop-in-shop in onze toonzaal in Hasselt en ontdek welk raamdecoratiesysteem het beste bij jouw interieur past.

 

Een selectie van onze Luxaflex® oplossingen kan je vanaf nu ook online bestellen.

Bezoek onze webshop

 

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN MET ROLGORDIJNEN EN JALOEZIEËN VAN LUXAFLEX®

Breng je woning tot leven met de op maat gemaakte rolgordijnen, jaloezieën en andere raamdecoratiesystemen van het gerenommeerde merk Luxaflex®. Ze laten je interieur baden in natuurlijk licht en dragen bij aan een aangenaam binnenklimaat in huis. De mogelijkheden van Luxaflex® rolgordijnen en jaloezieën zijn nagenoeg eindeloos qua ontwerp, kleuren en bediening. Zo vind je ongetwijfeld raamdecoratie die helemaal aansluit bij jouw interieur. Als Luxaflex Gallery Dealer bieden we jou bovendien een ongeziene service aan, van technisch advies tot een volledige shop-in-shopbeleving.

luxaflex luxaflex luxaflex luxaflex luxaflex luxaflex
Bekijk onze realisaties

In onze vernieuwde Luxaflex® Gallery Shop vind je alle beschikbare raamdecoratiesystemen en de nieuwste snufjes in automatische bediening.

Contacteer onze medewerkers

… en ontdek de mogelijkheden van Luxaflex® rolgordijnen en jaloezieën in jouw woning.

Je kan bij ons terecht voor het volledige assortiment raamdecoratie van Luxaflex®:

 • Houten jaloezieën
 • Horizontale jaloezieën
 • Verticale jaloezieën
 • Rolgordijnen
 • Silhouette® Shades
 • Twist® Shades
 • Duette® Shades
 • Plissé
 • Facette

Swijsen-Schepers werd
verkozen tot Luxaflex
Gallery-dealer 2017!

BEDIEN JE ROLGORDIJNEN EN JALOEZIEËN VANOP AFSTAND MET LUXAFLEX® POWERVIEW MOTORISATION

Met de PowerView Motorisation van Luxaflex® kan je automatische en eenvoudig met je smartphone je rolgordijnen en jaloezieën bedienen. Hierbij kan je kiezen voor bediening met de PowerView App of voor de Pebble-afstandsbediening. Deze motorisatie neemt jou enkele dagelijkse handelingen uit handen: dankzij het slimme elektrische systeem passen instellingen zich automatisch aan aan jouw licht- en privacybehoefte. Zo creëer je de perfecte sfeer op elk moment van de dag.

kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal afstandsbediening

Naast optimale functionaliteit staan ook kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij de afstandsbediening heb je geen gordijnketting meer nodig en zet je stikgevaar buitenspel. Met de compacte batterijhouder heb je ook geen stroomtoevoer nodig. De Pebble-afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en passen met hun eigentijdse vormgeving in elk interieur.

TAHOMA-BOX VAN SOMFY: VOOR EEN HOGER COMFORTGEVOEL

Ontdek in onze toonzaal de uitgebreide mogelijkheden van de innovatieve software van de Tahoma-box by Somfy, speciaal ontworpen om het comfortgevoel in je woning te verhogen. Vanaf je pc, tablet of smartphone bedien je je aangesloten rolgordijnen of jaloezieën zeer eenvoudig. Meer nog, je kan je eigen scenario’s samenstellen en laten synchroniseren.

DE JUISTE ROLGORDIJNEN KIEZEN

Omdat de mogelijkheden, kleuren en systemen van Luxaflex® rolgordijnen en jaloezieën zo divers zijn, is het belangrijk er op voorhand goed over na te denken. Voor welke kamer zoek je raamdecoratie? Welke functie zullen de rolgordijnen hebben: verduisterend of privacyverminderend? Ga je voor de automatische versie of liever geen elektrische bediening? Heel wat vragen spelen mee in de keuze van de geschikte rolgordijnen of jaloezieën voor jouw interieur.

Kom daarom gerust langs in onze toonzaal. Onze medewerkers beschikken over de juiste knowhow en technische achtergrond om jou te helpen met gericht advies. Best neem je al wat afmetingen op voorhand op of neem je het bouwplan mee, zo kunnen we je een correcte prijsopgave voor je rolgordijnen of jaloezieën maken.

Opmeting en plaatsing van rolgordijnen en jaloezieën

Kies je voor onze professionele plaatsingsdienst, dan meet die alles nog eens nauwkeurig na. Daarna plaatsen we de definitieve bestelling van jouw Luxaflex® rolgordijnen of jaloezieën die met de nodige precisie door onze vakmannen geïnstalleerd worden.

 

Contacteer ons
Opmeting en plaatsing van rolgordijnen en jaloezieën

BEREID JE BEZOEK AAN DE TOONZAAL VOOR

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met gordijnen en raamdecoratie in jouw woning? Stuur ons enkele foto’s op van je interieur en de afmetingen van je ramen. Zo kunnen we je adviseren over de
mogelijkheden voor jouw interieur.

 • Afmetingen raam (in cm)*
 • Meer ramen?
 • Afmetingen raam 2 (in cm)
 • Afmetingen raam 3 (in cm)
 • Afmetingen raam 4 (in cm)
 • Afmetingen raam 5 (in cm)
(*) Verplichte velden

Wij helpen je verder!

Annemie

Annemie