Over 2017-07-03T14:51:38+00:00

Over ons

Historiek

In 1971 richtten Guido Swijsen en Frieda Schepers het interieurbedrijf Swijsen-Schepers op. Het oorspronkelijke productaanbod bestond voornamelijk uit verf, behang en vloerbekleding. Een verdere uitbouw van de diensten resulteerde al snel in een professioneel plaatsingsteam. Begin jaren 80 werd de eerste collectie handgeknoopte klassieke tapijten voorgesteld, wat meteen een onverhoopt succes was. In 1989 kon door de opstart van de gordijnafdeling een totaaloplossing worden aangereikt. Rond de eeuwwisseling nam Sarah Swijsen het roer over van haar ouders. Onder haar impuls kreeg de onderneming een moderne bedrijfsstructuur, zo introduceerde ze de jongste bedrijfstak raamdecoratie en breidde ze de dienstverlening verder uit met behang –en schilderwerken.

Sarah
Sarah

Ervaring en passie

Swijsen-Schepers staat al meer dan 40 jaren garant voor een uitgebreid en kwalitatief assortiment aan binnenhuisdecoratie. Samen met onze knowhow en passie voor interieur, bieden wij een ongeziene product –en dienstverlening aan. Naast de particuliere klant, kunnen ook bedrijven, openbare instellingen en professionele vakmensen een beroep doen op onze expertise. Van totaalprojecten tot één enkele muur of raam, iedere klant krijgt het juiste advies afgestemd op zijn of haar voorkeur.

Inspiratie en beleving

Visuele presentaties met de nadruk op “het creëren van een gevoel”, dat kan je verwachten als je een bezoek brengt aan onze 2000 m² grote toonzaal te Kuringen Hasselt, gemakkelijk te bereiken, vlak langs afrit 27 (Hasselt West). Diverse shop in shop presentaties afgestemd op de huidige trends en een rijkelijk aanbod van staalmaterialen, die bovendien uitgeleend kunnen worden, vergemakkelijken het keuzeproces. Onze missie is de klant een platform aan interieurmogelijkheden aan te bieden waarbij zijn persoonlijkheid primeert en terug te vinden is in ieder aspect van het interieur.