Bestelproces verf & behang

Om jullie zo goed mogelijk te voorzien tijdens de coronamaatregelen hebben we een online bestelproces voor onze verf- en behangafdeling opgezet. Behang zal bij jullie thuis geleverd worden, verf is af te halen -op afspraak- aan onze poort. De toonzaal blijft uiteraard gesloten!

 

Bestelproces behang

Wil je graag de extra tijd thuis gebruiken om een kamer van nieuw behangpapier te voorzien? Dan kan je bij Swijsen-Schepers momenteel terecht voor de collecties van Arte en HookedOnWalls. Beide topmerken. We overlopen graag wat je moet om het behangpapier bij jou thuis geleverd te krijgen.

 1. Kies je behangpapier op de site van Arte, HookedOnWalls of Casamance. Deze drie hebben hun volledige collectie online staan.
 2. Voor Arte en HookedOnWalls kan je bij ons via mail een staal opvragen van het behang dat je aanspreekt alvorens een bestelling te plaatsen.
 3. Mail je gekozen behangpapier met referentienummer (eventueel met afbeelding), de afmetingen van de muren je die wil behangen (extra tips om op te meten kan je onderaan deze pagina vinden) of het aantal rollen dat je wenst naar info@swijsen-schepers.be.
 4. Wij bezorgen je een offerte op maat
 5. Jij keurt de offerte via mail goed.
 6. Het volledige bedrag wordt op onze rekening overgeschreven.
 7. Wij mailen je de factuur als voldaan.
 8. Je bestelling kan veilig in de winkel afgehaald worden op het afgesproken tijdstip.

 

Bestelproces Verf

Kunnen je muren een likje verf gebruiken en heb je nu eindelijk tijd om je schildersoveral aan te trekken? Vertrouw dan op onze kwaliteitsverf om de klus te klaren.

 1. Kies je kleur op de site van Levis of via de kleurenkaarten hieronder. We kunnen ook alle RAL-kleuren maken alsook ncs-kleuren... Vraag zeker naar onze mogelijkheden!
 2. Mail de gekozen kleur(en) met het aantal vierkante meters of hoeveelheid verf door of vraag een staal per post aan via info@swijsen-schepers.be.
 3. Wij sturen jou een orderbevestiging met een totaalprijs van de bestelling.
 4. Je schrijft het totale bedrag over op onze rekening
 5. Je bestelling kan veilig in de winkel afgehaald worden op het afgesproken tijdstip.

 

Zijn er verder nog vragen, dan kan je ons altijd mailen. Onze interieurexperts blijven ter beschikking. Wij hopen jullie op deze manier te ondersteunen in deze moeilijke periode.

 

Blijf alvast gezond!

#samentegencorona

 

 

Bestelproces verf & behang