Drie blikvangers voor je interieur

“Onze 50 jaar ervaring delen we graag met onze klanten”, vertelt Sarah Swijsen. “Of iemand nu binnenkomt voor een pot verf, raamdecoratie of een totaalproject, iedereen kan rekenen op deskundig advies. Wie meer wil dan enkel advies voor zijn of haar aankoop, kan ook een interieuradvies aanvragen. Onze interieurexperts nemen dan alle tijd om met behulp van onze vragenlijst en enkele foto’s van je huidige interieur nieuwe ideeën aan te reiken om je interieur op te frissen.”

 

TAPIJTEN

Het voelt niet alleen lekker zacht onder de voeten, een tapijt kan ook echt de blikvanger van een kamer worden. In het diverse aanbod tapijten van Swijsen-Schepers is er voor elk interieur wat wils. Met unieke ontwerpen en motieven geef je in een handomdraai karakter aan de ruimte en kan je makkelijk de trends volgen.

 

VLOERBEKLEDING

Een vloerrenovatie zonder breekwerken? Dat kan met Moduleo! Deze vinylvloer bestaat uit stroken die op je bestaande vloer kunnen gekleefd worden. Er is een ruime keuze in motieven waarmee je jouw vloer de uitstraling geeft van parket of een tegelvloer.

 

BEHANG

Ben je fan van een subtiele achtergrond? Of mag het voor jou best wat pittiger met een opvallend designpatroon? Met behangpapier zit je altijd goed! Maak eenvoudig een accentmuur of ga voor een luxueuze uitstraling, de keuze is helemaal aan jou.