Interieuradvies in coronatijden

Kijk je in deze quarantaineperiode al te lang tegen dezelfde vier muren aan? Kriebelt het om je interieur te veranderen? Of verveel je je en zoek je naar een manier om deze dagen door te komen? Dan kan je vanaf nu rekenen op het team van Swijsen-Schepers! Wij zetten onze interieurexperts aan het werk en zorgen voor een gepast advies om jouw interieur onder handen te nemen.

 

Hoe dat werkt?

Tijd om jouw interieur onder handen te nemen? Vertrouw dan op het advies van onze interieurexperts.

  1. Neem foto's van de kamer(s) die je onder handen wil nemen en beschrijf ons wat je overweegt om te veranderen. Dit kan vanalles zijn: de kleur van de muren, het aanbrengen van behang of het maken van een accentmuur, zonwering installeren, nieuwe gordijnen plaatsen, een tapijt voorzien of de vloerbekleding onder handen nemen.
  2. Afhankelijk van wat je wil veranderen, geef je ons best ook al afmetingen door. Dat geeft onze experts een betere inschatting van de ruimte of de beschikbare plaats.
  3. De info van puntje 1 en 2 bezorg je via mail aan info@swijsen-schepers.be.
  4. Onze interieurexperts bekijken je vraag en bezorgen je enkele voorbeelden of ideeën van wat je met je interieur kan doen.
  5. Lijkt ons voorstel je wel wat? Dan maken we graag in mei een afspraak in onze toonzaal om jouw interieurplannen verder te bespreken.

 

Interieuradvies in coronatijden