Levis Atelier: unieke one-stop-shop voor verf

Je wil een kinderkamer inrichten, je woonkamer in een nieuw jasje steken of je keuken een warme toets geven? Welk decoratieproject je ook voor ogen hebt, in ons volledig nieuw en uitgeruste Levis Atelier vind je alles wat je nodig hebt, van gratis kleuradvies tot verfbenodigdheden. De handige one-stop-shop bestaat uit een kleurenwand met zowel basiskleuren samengesteld door professionele kleurconsulenten als trendkleuren, een inspiratiehoek en een visualisatietool.

 

Boek hier uw adviesgesprek in de winkel

Kleurenwand

De juiste kleur of kleurcombinatie kiezen wordt kinderspel met deze grote wand. Je krijgt meteen een overzicht van de beschikbare kleuren en vindt er naast grote kleurstalen van verschillende toepassingen ook handige A5-stalen die je mee naar huis kan nemen. Ben je toch niet helemaal zeker van je keuze? Maak dan even een afspraak. We geven je graag kleuradvies op maat.

Inspiratiehoek

In de inspiratiehoek kan je volop experimenteren en de juiste mix van kleuren en materialen zoeken. Combineer je favoriete Levis Atelier-kleur met je huidige interieurelementen en bekijk hoe goed je raamdecoratie, vloerbekleding, behangpapier, etc. passen bij de kleur die je in gedachten hebt. Bovendien ontdek je in de inspiratiehoek ook de invloed van lichtinval op de verschillende kleuren. 

Technische hoek

In deze hoek ontdek je meer over de uitstekende kwaliteit van Levis Atelier. Zo werkt Levis bijvoorbeeld met Chroma Protect-technologie waardoor de verfpigmenten extra beschermd zijn en de verf langer zijn kleur behoudt. Daarnaast vind je hier ook de juiste schilderbenodigdheden zoals afplaktape, schuurpapier, verfkwasten en borstels. Bovendien is de technische hoek de ideale plaats om alles te leren over verschillende glansgraden en diverse ondergronden.

Visualisatietool

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om zich een voorstelling te maken van het eindresultaat. De visualisatietool helpt je al een stuk op weg om je beter in te leven in je nieuwe interieur. Laat je inspireren door de galerij met interieurbeelden en speel met je favoriete kleuren. Spelenderwijs ontdek je wat werkt voor jouw interieur en wat niet.

 

Zin om jouw interieurdroom waar te maken? Kom dan langs in ons Levis Atelier, laat je gratis adviseren door onze verfexperten en geniet van een verbluffend resultaat.