Nieuw in onze collectie: authentieke vloerkleden van Momo!

We verwelkomen een nieuw topmerk in onze collectie vloerbekleding. Momo rugs is een exclusief merk met een focus op unieke designs. De vloerkleden van Momo zijn er in allerlei stijlen en vormen dankzij de verschillende technieken en ontwerpen. Welke stijl past het best bij jouw interieur?

Topontwerpen ambachtelijk uitgevoerd

Momo werkt samen met internationale ontwerpers die hun inspiratie uit de modewereld, reizen of de natuur halen. Om hun designs tot leven te laten komen, doet Momo beroep op echte ambachtslieden die klassieke technieken beheersen. Ze gebruiken uitsluitend natuurlijke en duurzame materialen zoals wol, jute, katoen, linnen of zijde.

Handgeknoopte en handgetufte vloerkleden

De eeuwenoude traditie van handknopen resulteert in een hoogwaardig en fijn geknoopt tapijt. Handtuften is een alternatief voor handknopen waarbij lusjes worden gemaakt met naalden. Deze technieken zijn aangepast aan moderne patronen en kleuren en bieden eindeloze mogelijkheden. Daardoor krijg je luxueuze vloerkleden met een warme en zachte touch.

Handgeweven vloerkleden

Met een weefgetouw kan je de dikte en de hoogte variëren om een verfijnde of eerder grove structuur te krijgen. Omdat handgeweven vloerkleden geen extra rug (achterzijde) hebben, kan je ze dubbelzijdig gebruiken. Dat bevordert de levensduur. Deze vloerkleden zijn erg authentiek en karaktervol, of je nu een elegante of een robuuste stijl verkiest.

Geef je interieur persoonlijkheid

Deze eigentijdse vloerkleden van topkwaliteit zijn er in allerlei stijlen, uitvoeringen en maten. Vintage, tijdloos, modern, retro, structuur of hoogpolig: het kan allemaal. Het juiste vloerkleed geeft je interieur karakter en persoonlijkheid. Welke vloerkleed past bij jou? Kom langs in onze toonzaal en laat je inspireren door alle soorten en stijlen.