Ontdek de nieuwe behangcollectie van Arte

Stijlvol en exclusief of net warm en tijdloos, welke look je ook kiest voor je interieur, tussen het nieuwe behangpapier van Arte vind je altijd een passende muurbekleding. De nieuwe collecties bieden verschillende kleuren, patronen en texturen zodat je met je behangpapier een echte meerwaarde voor je interieur creëert.

 

  1. Les Cuirs
    De diverse patronen en decoratieve kleuren zorgen ervoor dat je lederen wand wordt omgetoverd tot een waar kunstobject. De grove stiknaden geven het behang een extra stoere toets. Aangezien leder een natuurlijk product is, ziet geen enkel behangvel er hetzelfde uit en is je muur steeds een uniek stuk.
  2. Lush
    Dit is een erg gedetailleerde en luxueuze collectie. Het ribfluweel, de weelderige botanische prints en de verfijnde weeftechnieken geven je meteen een elegant en rijk gevoel. Door de vintage look haal je een vleugje nostalgie in huis en maak je het instant warm en gezellig. Combineer de zachte, fluwelen stoffen met koele metaalaccenten en het plaatje is helemaal compleet.
  3. Moooi Tokyo Blue
    Van denim tot inlegwerk, in deze collectie zitten vijf verschillende ontwerpen op basis van uiteenlopende technieken. De inspiratiebron voor deze muurbekleding is de veelzijdige natuur en oude cultuur van Japan. De bloemige ontwerpen en abstracte vormen zijn ideaal om een romantische sfeer te scheppen in huis.
  4. Essentials - Travellers
    Dit tijdloze behang straalt warmte uit en creëert een behaaglijk gevoel. Natuurlijke materialen zoals rotan en tropische planten dienden als inspiratiebron voor de pure tinten en materialen. Van de bohemien sfeer op de Balearische stranden tot de mysterieuze Afrikaanse jungle, met dit behangpapier haal je zo de natuur in huis.
  5. Kami
    Elegantie, balans en verfijning staan centraal in deze collectie. Aan de ene kant is het kleurenpalet helder en expressief, aan de andere kant wordt er harmonie gecreëerd met zachte natuurlijke tinten. Dit behangpapier prikkelt alle zintuigen en heeft een luxueuze afwerking met een elegante zijdelook.

Keuzestress? Kom langs voor gratis advies

Twijfel je nog welk behangpapier het beste in jouw interieur past? Bezoek dan zeker eens de Arte Inspiration shop in onze ruime toonzaal. We geven je graag persoonlijk advies op maat van jouw interieur. Wie het niet ziet zitten om zelf aan de slag te gaan, kan ook altijd een beroep doen op onze professionele behangservice.