Behangpapier 2017-07-03T14:51:38+00:00
Vraag hier je advies aan huis

Behangpapier om bij weg te dromen

Behangpapier is niet meer weg te denken uit een hedendaags interieur, of je nu het klassieke art Deco type bent of eerder een minimalistisch moderne indruk wilt creëren, de mogelijkheden zijn enorm. Vaak wordt er gekozen voor een accentmuur in behang, dit is slechts een kleine ingreep maar zorgt voor dat tikkeltje extra exclusiviteit. Behang is de ideale manier om een ruimte om te toveren tot iets uniek. Daarnaast creëer je een onevenaarbaar warmte – en comfortgevoel, de akoestiek wordt beduidend zachter en je geeft je ruimte een bepaalde eigenheid mee.

Bereid je bezoek aan de toonzaal voor en bespaar tijd

Gratis tips voor het opmeten van je muren?Ontdek ze hier!

Types van behangpapier

VLIESBEHANG

OVERSCHILDERBAAR VLIESBEHANG

VINYL BEHANG

AKOESTISCH BEHANG

FOTOBEHANG

COLLECTIES

Al onze collecties behangpapier zijn op bestelling (+/- 3 werkdagen).

Merken van behangpapier

 
wall coverings
hooked on walls
eijffinger
caselio
casamance
casadeco
rasch
elitis
arte
 

Bezoek onze showroom en laat je inspireren in onze Arte Inspiration Shop

Bij het kiezen van je nieuw behang is er ongetwijfeld nood aan visibiliteit en tastbaarheid. In onze inspiration shop vind je prachtige presentaties om je alvast op de goede weg te zetten. Het innovatief panelensysteem geeft je de mogelijkheid om doorheen de verschillende collecties te bladeren.

Behangwerken laten uitvoeren?

Wij helpen je graag verder!

Herman Hendrickx
Herman Hendrickx
Kelly Vaes
Kelly Vaes

Behangservice

Ben je zelf geen handige Harry of heb je gewoonweg geen tijd om zelf te behangen? Geen probleem, onze vakmensen komen jouw behang met de grootste zorg en finesse plaatsen. Sta versteld van het resultaat en imponeer met je nieuwe interieursmaakmaker.

Vraag meer info over service

Advies aan huis

Er is niks zo leuk om je interieur een grondige facelift te geven. Maar hoe begin je eraan? Welke accenten ga je leggen? Kies je voor een accentmuur in behang gecombineerd met verf? Of werk je liever met behang, dit zijn nog maar enkele van de vele vragen die we ons moeten stellen. Laat je hierin bijstaan door onze medewerkers, zij maken je wegwijs doorheen de talrijke behangboeken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om verschillende boeken mee naar huis te nemen, zo kan je in alle rust de juiste beslissing nemen. Het advies in de winkel is gratis!

Vraag hier uw advies aan