Professionelen

Interieurinrichting voor professionals

Zoek je een vast aanspreekpunt voor de interieurinrichting en -aankleding van jouw woon- en werkprojecten? Reken op het aanbod en de ervaring van Swijsen-Schepers voor een interieur dat naadloos aansluit bij jouw verwachtingen of die van je klanten.

Raamdecoratie en zonwering

Niet alleen voor de uitstraling van een ruimte is raamdecoratie erg belangrijk, het is ook een goede oplossing om de akoestiek te verbeteren. Denk maar aan hedendaagse open leefruimtes of landschapskantoren. Met overgordijnen of verticale lamellen bereik je al snel een geluidsabsorberend effect. En tijdens zonnige dagen hou je het met zonwering binnen lekker koel. We staan je als interieurpartner graag bij met de meest geschikte keuze voor jouw project.

Professioneel advies en nauwkeurige uitvoering

Een interieur inrichten is niet evident, want er zijn talrijke mogelijkheden, materialen en kleuren. Daarom krijg je van ons professioneel advies dat afgestemd is op jouw specifieke woon- of werksituatie en verwachtingen. Onze ervaren vakmannen zorgen voor een voortreffelijke uitvoering en plaatsing. Zo zorgen we samen voor een stijlvol interieur waaraan je jarenlang plezier beleeft.

Contacteer ons

Vloerbekleding

Wil je een vloer die betaalbaar, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is? Of zoek je voor een renovatie een vloerbekleding met beperkte dikte? Kom dan zeker onze collectie vinylvloeren bekijken.

Zijn voor jou eerder de geluidsabsorberende kwaliteiten van een vloer belangrijk? Bijvoorbeeld om in een werkomgeving rolgeluiden en voetstappen te dempen? Met tapijttegels zit je altijd goed. Onze ervaren medewerkers kunnen je adviseren over de gepaste dikte en samenstelling.

Vakmanschap

Doordat Swijsen-Schepers werkt met eigen schilders, behangers en plaatsers van vloeren en raamdecoratie weten we flexibel in te spelen op eventuele verschuivingen in jouw planning. Van de aankoop van behangpapier, verf, raamdecoratie of vloeren, tot professioneel advies of een vakkundige plaatsing. Swijsen-Schepers is jouw partner voor een interieur met karakter.

Ontdek onze realisaties
Ontdek onze realisaties

Ontdek onze realisaties

Ontdek onze realisaties

Op zoek naar professioneel interieuradvies of ervaren vakmannen voor de uitvoering van jouw project? Contacteer ons of breng een bezoek aan onze toonzaal in Hasselt.