Verf 2017-07-03T14:51:38+00:00

De kracht van kleur…

Kleuren hebben een onmiskenbare invloed op onze omgeving, ze bepalen namelijk voor een groot stuk onze gemoedstoestand. Iedere ruimte, of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer of de badkamer, ze verdienen een unieke aanpak met elk hun eigen kleurenpallet.

SHOWROOM REGIO HASSELT

Swijsens-Schepers is dé verfwinkel in de regio Hasselt (Limburg). Ontdek in onze verfwinkel verschillende kleurencollecties en geef je ruimte een eigen persoonlijkheid mee.

Kies een verfkleur die perfect bij u past!

Het is niet altijd even evident om kleuren te kiezen, bovendien maken een ruim keuzeaanbod in verfkleuren en verschillende type verfproducten het er de klant niet makkelijker op. Onze kleurconsulenten staan steeds voor u klaar en beantwoorden graag al jouw vragen.

Colorwalls

Het colortool bij uitstek ! Hier heeft u een mooi en duidelijk overzicht van de verschillende kleurfamilies van onze verven. Iedere kleur is beschikbaar in een geschilderd A4 formaat, dit biedt u de mogelijkheid om de kleuren van verf te vergelijken, bovendien kan je deze verfstalen ook uitlenen om ze bij je thuis uit te proberen.

Woonkamer

Eetkamer

Inkomhal

Keuken

Kinderkamer

Slaapkamer

Badkamer

Bureau

Technisch advies nodig?

Stel hier je vraag

Onze merken

http://www.levis.info/be/?gclid=CMKrp9356sACFU7MtAodxn0Aew
http://www.trimetal.be/nl/
http://www.levis.info/be/collectie/artitude/
http://www.polyfilla.be/
http://www.jotun.com/

Gratis advies bij het inrichten van jouw interieur

Er is niks zo leuk om je interieur een grondige facelift te geven. Maar hoe begin je eraan? Welke accenten ga je leggen? Kies je voor een accentmuur in behang gecombineerd met verf? Of werk je liever met behang, dit zijn nog maar enkele van de vele vragen die we ons moeten stellen. Laat je hierin bijstaan door onze medewerkers, zij maken je wegwijs doorheen de talrijke behangboeken. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om verschillende boeken mee naar huis te nemen, zo kan je in alle rust de juiste beslissing nemen. Het advies in de winkel is gratis!

Indien je advies aan huis wenst, klik hier

Geef je interieur een streepje voor, laat de verfwerken uitvoeren door onze vakmensen en sta versteld van het resultaat. Verf op een muur zetten lijkt evenwel simpel maar is het zeker niet, er zijn verschillende risico’s waardoor het grondig fout kan lopen.

Onze hoogopgeleide mensen hebben oog voor detail, bovendien beschikken ze over jarenlange ervaring en vakkennis waardoor ze steeds met de nodige zorg kwalitatief werk afleveren. Adviseren, opmeten en uitvoeren, onze medewerkers staan iedere dag opnieuw klaar voor het verwezenlijken van uw droominterieur!

Wij helpen je graag verder

Herman Hendrickx
Herman Hendrickx
Kelly Vaes
Kelly Vaes
Akca Abdurahim
Akca Abdurahim
Verf- & schilderwerken laten uitvoeren?
Verf- & schilderwerken laten uitvoeren?
Ben je zelf geen handige Harry of heb je gewoonweg geen tijd om zelf te schilderen? Geen probleem, onze vakmensen komen bij jouw met de grootste zorg en finesse schilderen. Sta versteld van het resultaat en imponeer met je nieuwe interieursmaakmaker.