Verf

De kracht van kleur

Niets geeft je interieur zo’n opkikker als een likje verf op de muren. Maar hoe kies je de juiste kleuren? Wat is het verschil tussen al die soorten borstels, verf en lak? En kan je dezelfde verf gebruiken voor je buitengevel en binnenmuren? Hier hoef je zelf niet van wakker te liggen als je jouw schilderwerken in de handen van onze professionals legt. Samen met jou bekijken onze kleurenconsulenten in de toonzaal de talrijke kleurencollecties en mogelijke combinaties. Op basis van jouw voorkeuren en de verdere inrichting van je woning stellen we een passend kleurenpallet voor.

 

Onze Levis Atelier verf kan je in alle kleuren online bestellen in de webshop.

Bestel jouw Levis verf via de webshop

Levis Atelier

In ons volledig uitgeruste Levis Atelier vind je een overzicht van de beschikbare kleuren (inclusief grote kleurstalen), de nodige schildersbenodigdheden en een handige visualisatietool die je helpt je project te visualiseren. Inspiratie vind je in de afwisselende moodboards die je een idee geven van de combinatiemogelijkheden met raamdecoratie, vloerbekleding of behang. Wil jij je interieur ook wel eens (opnieuw) in de verf zetten? Maak een afspraak voor een gratis kleuradviesgesprek in onze showroom.

Boek hier uw adviesgesprek in de winkel

Woonkamer
Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer
Eetkamer
Eetkamer

Eetkamer

Eetkamer
Keuken
Keuken

Keuken

Keuken

Meer weten over onze verfproducten? Contacteer dan een van onze medewerkers.

Verfspecialiteiten

Jotun
Jotun

Jotun

Jotun
  • Wie zijn houten buitenwerk tegen alle weersomstandigheden wil beschermen, opteert best voor het Scandinavische merk Jotun. De kwaliteitsverven en -beitsen zijn gekend omwille van hun goede houtbescherming, duurzaamheid en hoogwaardige afwerking. Met Jotun mag je er zeker van zijn dat je houten constructies er uitzonderlijk lang goed uitzien. 
 
Stoopen & Meeus
Stoopen & Meeus

Stoopen & Meeus

Stoopen & Meeus
  • Houd je van een authentieke touch in je interieur? Probeer eens een accentmuur met ecologische kalkverf. Het Belgisch familiebedrijf Stoopen & Meeus ontwikkelde een hele reeks kleurpigmenten en minerale verfsoorten. Voor het professioneel kalkverven van jouw interieur kan je steeds terecht bij onze vakmannen. Zij zijn thuis in het aanbrengen van allerlei speciale technieken. 
 

Verf- en schilderwerken laten uitvoeren?

Niet alleen kleuren zijn bepalend voor een mooi interieur. De mate van afwerking is nog crucialer. Onze vakmensen verven elk project met de grootste zorg. Uniek is dat zij thuis zijn in zowel verf- als behangwerken. Ze volgen regelmatig opleidingen bij verftopmerken en zijn steeds mee met de nieuwste technieken en producten.

Ontdek alle verfkleuren en -merken in onze toonzaal

Snuister in onze kleurencollecties en vertrouw op het advies van onze verfexperten om je wegwijs te maken in het ruime aanbod van verfkleuren en de verschillende types van verfproducten. Ook voor kleuradvies kan je in onze toonzaal in Kuringen (Hasselt) terecht. Liever advies aan huis? Maak dan een afspraak.

Onze merken

Wij helpen je verder!

Verf