Verf

De kracht van kleur

Niets geeft je interieur zo’n opkikker als een likje verf op de muren. Maar hoe kies je de juiste kleuren? Wat is het verschil tussen al die soorten borstels, verf en lak? En kan je dezelfde verf gebruiken voor je buitengevel en binnenmuren? Hier hoef je zelf niet van wakker te liggen als je jouw schilderwerken in de handen van onze professionals legt. Samen met jou bekijken onze kleurenconsulenten in de toonzaal de talrijke kleurencollecties en mogelijke combinaties. Op basis van jouw voorkeuren en de verdere inrichting van je woning stellen we een passend kleurenpallet voor.

Colorwalls

De colortool bij uitstek! Je krijgt een mooi en duidelijk overzicht van de verschillende kleurfamilies van onze verven. Handig om kleuren te vergelijken. Heb je zelf al een precieze kleur voor ogen? Dan kunnen we deze tint meten en kleuren mengen om jouw kleur zo nauw mogelijk te benaderen. Elke kleur uit het gamma is bovendien beschikbaar in een geschilderd A4-formaat.

Woonkamer
Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer
Eetkamer
Eetkamer

Eetkamer

Eetkamer
Keuken
Keuken

Keuken

Keuken

Meer weten over onze verfproducten? Contacteer dan een van onze medewerkers.

Contacteer ons

Verf- en schilderwerken laten uitvoeren?

Niet alleen kleuren zijn bepalend voor een mooi interieur. De mate van afwerking is nog crucialer. Onze vakmensen verven elk project met de grootste zorg. Uniek is dat zij thuis zijn in zowel verf- als behangwerken. Ze volgen regelmatig opleidingen bij verftopmerken en zijn steeds mee met de nieuwste technieken en producten.

Ontdek alle verfkleuren en -merken in onze toonzaal

Snuister in onze kleurencollecties en vertrouw op het advies van onze verfexperten om je wegwijs te maken in het ruime aanbod van verfkleuren en de verschillende types van verfproducten. Ook voor kleuradvies kan je in onze toonzaal in Kuringen (Hasselt) terecht. Liever advies aan huis? Maak dan een afspraak.

Onze merken

Verfspecialiteiten

Van accentmuren, tot kalk- en structuurverven. Onze vakmannen zijn thuis in het aanbrengen van allerlei speciale technieken. Voor het verven van buiten houtwerk leent het Scandinavische merk Jotun zich perfect. Daar bestaan zowat alle huizen uit hout. Met de verf van Jotun blijven ze er uitzonderlijk lang goed uitzien.

Voor decoratieve verfwerken in huis zijn de kleurpigmenten en minerale verfsoorten van Stoopen & Meeus ideaal. Niet alleen voor je muren, maar ook voor de vloeren en andere delen van je interieur. Bovendien zijn de producten van dit Belgisch familiebedrijf milieubewust en makkelijk in gebruik.

Verfspecialiteiten

Wij helpen je verder!

Verf