Over ons

Swijsen-Schepers
interieurs met karakter!

Swijsen-Schepers startte in 1971 als interieurbedrijf met een gamma van voornamelijk verf, behang en vloerbekleding. Doorheen de jaren groeide dit aanbod verder uit met een professioneel plaatsingsteam, tapijten en een eigen gordijnatelier. Dertig jaar later bouwde Sarah Swijsen de zaak van haar ouders verder uit tot waar ze vandaag voor staat: een totaalpartner voor elk aspect van je interieur

 

Particuliere klanten, bedrijven, openbare instellingen, professionele vakmensen … Iedereen kan een beroep doen op onze expertise. Van totaalprojecten tot gordijnen of verf voor één enkele kamer, bij Swijsen-Schepers krijg je het juiste advies afgestemd op elk budget. Je kan steeds rekenen op ons ervaren team. Dankzij regelmatige opleidingen zijn we altijd mee met de nieuwste trends en technieken. Door onze passie en marktkennis te combineren, gaan we voor iedere klant tot het uiterste.

Over ons

Al 50 jaar een familiebedrijf

Na meer dan 20 jaar de winkel te runnen verwelkomden Frieda en Guido, de oprichters van Swijsen-Schepers, hun dochter Sarah in de zaak. Ze leerde van hen alle kneepjes van het vak en na verloop van tijd de winkel van haar ouders over. Ondertussen kan je Sarah al meer dan 30 jaar elke dag in de winkel terugvinden, begeleidt ze alle totaalprojecten van A tot Z en staat ze alle zakelijke klanten met een glimlach te woord.

Gratis advies in de toonzaal

Voor gratis interieuradvies kan je terecht in de toonzaal. Neem zeker ook foto’s mee van je huidige interieur. Samen bekijken we welke mogelijkheden er zijn en welke stijl jij voor ogen hebt. Je kan ook steeds verschillende boeken of stofstalen meenemen om in alle rust bij je thuis de juiste beslissing te nemen.

Gratis advies in de toonzaal