Raamdecoratie 2018-03-01T15:58:57+00:00
Vraag hier je advies aan huis

Raamdecoratie om bij weg te dromen

Raamdecoratie houdt je huis aangenaam koel in de zomermaanden en behaaglijk warm in de winter. De mogelijkheden van raamdecoratie naar toepassingen en design zijn enorm uitgebreid, dit geeft je de kans om je eigen persoonlijke touch mee te geven, volledig afgestemd naar de interieurstijl van je woning.

Bereid je bezoek aan de toonzaal voor en bespaar tijd

Gratis tips voor het opmeten van je ramen? Ontdek ze hier!

Gordijnen uit eigen atelier

GORDIJNEN EN OVERGORDIJNEN

WAVEGORDIJNEN

VOUWGORDIJNEN

PANEELGORDIJNEN

Confectie van je gordijnen

Maak kennis met onze prachtige uitgebreide collecties stoffen in diverse prijsklasse. Deze stoffen werden zorgvuldig uitgekozen en bestaan onder meer uit natuurlijk linnen of katoen, stijlvol zijde, strelend fluweel en soepel polyester. Je kan naar hartenlust inspiratie opdoen in één van onze etalages, laat je bijstaan door onze adviseurs en ontdek de stof die het beste past bij jou interieur. Bovendien kunnen de staalhangers voor enkele dagen uitgeleend worden.

In ons atelier wordt het stof eerst gekrompen en dan perfect op maat gesneden en afgewerkt. Vervolgens laten we het stomen, op deze manier bekomen we een prachtige plooival. De stoffen worden hierna zorgvuldig opgehangen tot de klant ze komt afhalen.

Bekijk onze realisaties

Luxaflex Gallery Dealer

Luxaflex window styling is een gerenommeerd en gerespecteerd merk van raamdecoratiesystemen. Doorheen de jaren is ons partnership met deze fabrikant alsmaar versterkt, dit heeft geresulteerd in het label van Gallery Dealer, bovendien is dit concept uniek in Limburg en zorgt ervoor dat wij een ongeziene service kunnen aanbieden. Concreet kan je bij ons terecht voor een volledige shop in shop beleving van alle Luxaflex raamdecoratiesystemen met het daaraan gekoppeld technisch advies.

HOUTEN JALOEZIEËN

SILHOUETTE

TWIST

DUETTE PLISSÉ

FACETTE

HORIZONTALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN

Luxaflex PowerView® Motorisation

Luxaflex Belgium presenteert: PowerView® Motorisation, waarmee het automatisch bedienen van raamdecoratie via je smartphone mogelijk wordt.

Met dit systeem kan raamdecoratie worden bediend met de PowerView® App of met de Pebble® afstandsbediening. Ook kan door middel van het maken van scènes de raamdecoratie volledig automatisch bediend worden.

PowerView® Motorisation maakt wonen mooier en makkelijker: dankzij het slimme elektrische systeem worden instellingen automatisch aangepast op de licht- en privacy-behoeften van de gebruiker en zorgt daarmee voor de perfecte ambiance, zowel ‘s middags, ‘s avonds als ‘s nachts.

Naast optimale functionaliteit staan kindveiligheid en onderhoudsgemak centraal. Dankzij een compacte batterijhouder is stroomtoevoer overbodig. De Pebble®afstandsbedieningen zijn te verkrijgen in zeven verschillende kleuren en zijn door hun eigentijdse vormgeving passend in elk interieur.

PowerView® Motorisation is bekroond met de WCMA Award voor Best New Style Concept.

Bedien je raamdecoratie vanop afstand met de Tahoma-box by Somfy

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van deze innovatieve software, speciaal ontworpen om het comfortgevoel in je woning te verhogen. Vanaf je pc, tablet of smartphone kan je de aangesloten raamdecoratie zeer eenvoudig bedienen, meer nog, je kan je eigen scenario’s samenstellen en laten synchroniseren. Bekijk hier de video

Bezoek onze showroom

Wij helpen u graag verder

Onze medewerkers beschikken over de juiste know-how en technische achtergrond, daarnaast worden zij voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen en innovaties op vlak van raamdecoratie. Best neem je al wat maten op voorhand op of neem je het bouwplan mee naar onze toonzaal in Kuringen (Hasselt), zo kunnen we je een correcte prijsopgave maken.

Annemie Vanhamel
Annemie Vanhamel
Tine Lambie
Tine Lambie

Opmeting en plaatsing

Onze plaatsingsdienst komt bij jouw thuis alle maten nauwkeurig opmeten, vervolgens worden de producten besteld en op maat gemaakt in ons atelier, om uiteindelijk met de nodige precisie geïnstalleerd te worden door onze vakmensen.