Plaatsingsdienst

Sterk vakmanschap, van advies tot plaatsing

Om ons vakmanschap te onderstrepen, biedt Swijsen-Schepers een professionele plaatsingsdienst aan met ervaren vakmensen. Zowel voor de opmeting als plaatsing van raamdecoratie, vloeren, tapijten, en schilder- en behangwerken kan je bij ons terecht. Zo ben je zeker van een snelle en vlekkeloze afwerking!

Plaatsingsdienst

Perfect uitgevoerd verfwerk

Het lijkt misschien niet moeilijk, maar mooi verfwerk is een echte kunst. Wil je geen enkel risico lopen? Dan kan je je schilderwerken laten uitvoeren door onze vakmannen. Adviseren, opmeten, uitvoeren, … Onze opgeleide medewerkers staan dag in dag uit dag klaar voor het verwezenlijken van jouw droominterieur. Ze combineren oog voor detail met jarenlange ervaring en vakkennis.

Behangen met de grootste finesse

Behang is de ideale manier om een ruimte om te toveren tot iets uniek. Denk maar aan een originele accentmuur als blikvanger in je woonkamer of hal. Een kleine ingreep die voor dat extra tikkeltje exclusiviteit zorgt. Tenminste als het behangpapier zorgvuldig werd geplaatst. Dat is precies wat we jou verzekeren met onze professionele behangservice. Ervaren vakmannen komen aan huis om je behangwerken met de grootste finesse uit te voeren.

Vloeren met karakter

Niets bepaalt zo de uitstraling van een kamer als de vloerbekleding. Van luxe vinyl en linoleum tot parket. Onze ervaren plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte uitvoering. Welk type vloerbekleding je ook bij ons kiest.

Een nieuwe trap in één dag

Is je trap toe aan een make-over? Ons team maakt er graag opnieuw een prachtstuk van. Met traplopers of een volledige bekleding, de keuze is aan jou. Bij beide opties mag je zeker zijn van absoluut vakmanschap.

Prijsaanvraag

Ben je overtuigd van de troeven van onze plaatsingsdienst en wil je een beroep doen op hun expertise? Dan maken we voor jou een offerte voor opmeting op. Daarna komen we ter plaatse bekijken welke voorbereiding er nodig is. Ook meten we alles nauwkeurig op. Daarna krijg je van ons de definitieve offerte en prijs.

Een nieuwe trap in één dag

Ik wil een gratis offerte voor opmeting aan huis

(*) Verplichte velden