Sierlijsten en plinten

De finishing touch

Wist je dat sierlijsten niet meer enkel voor oma en opa zijn? Orac heeft een eigentijdse collectie kroon- en wandlijsten en plinten die zelfs in de modernste woning een blikvanger zijn. En prachtige finishing touch voor elk interieur.

Orac Decor-dealer

Als Orac Decor-dealer vind je bij Swijsen-Schepers kunststoffen kroonlijsten in de meest uiteenlopende stijlen en afwerkingen. Van strak tot rijkelijk geornamenteerd.

Kroonlijsten
Kroonlijsten

Kroonlijsten

Kroonlijsten

Met een kroonlijst maak je een kamer helemaal af. Niet alleen is het een mooie overgang tussen je plafond en muur, je werkt er ook handig barstjes of andere oneffenheden mee weg. Nog een optie: indirecte verlichting erin verwerken of een optisch effect creëren om je ruimte groter te doen lijken.

Plinten
Plinten

Plinten

Plinten

Zoek jij de perfecte plint voor een mooie verbinding tussen je vloer en muur? Ontdek in onze toonzaal het uitgebreide gamma van schok- en waterbestendige plinten van Orac Decor. Van stijlvolle uitvoeringen om kabels of slordige naden mee te verbergen, tot echte designexemplaren die de aandacht trekken. Voor elke situatie en budget vind je bij ons een elegante oplossing. En dat in een brede waaier aan modellen en formaten.

Specifiek voor renovatie zijn de overzetplinten een interessante optie. Die lijm je eenvoudig over een bestaande plint heen. Ook voor gebogen of kromme muren zijn er flexibele plinten beschikbaar. Zo krijgt je interieur meteen een andere uitstraling.

New Classics
New Classics

New Classics

New Classics

Je hebt lak aan de nieuwste trends en wil graag een tijdloos interieur dat klasse uitstraalt? Dan zijn de New Classics helemaal jouw ding! Klassieke interieurelementen zoals wandpanelen, lambrisering, plafondpanelen en mooie plinten werden door Orac in een nieuw jasje gestoken. Zo kan jij in een handomdraai de klassieke grandeur van weleer in je hedendaags interieur integreren.

3D <br> Wall Covering
3D <br> Wall Covering

3D
Wall Covering

3D <br> Wall Covering

Een extra dimensie aan je binnenruimtes toevoegen is kinderspel met de 3D Wall Covering, ontworpen door Orio Tonini. De keuze is volledig aan jou: je kan een volledige wand bekleden, de profielen installeren als lambrisering of ze gebruiken voor bepaalde kamerelementen zoals een kastdeur of een bedhoofd. Met 3 varianten gemaakt uit duurzame materialen vind je gegarandeerd een stijlvol profiel dat helemaal bij jouw interieur aansluit.

Meer weten over onze kroonlijsten en plinten? Contacteer dan een van onze medewerkers.