Vloerbekleding

De uitstraling van je ruimte

Vloerbekleding heeft een grote impact op de uitstraling van je ruimte. Je vindt bij Swijsen-Schepers een ruim en eigentijds assortiment van topmerken en de nieuwste trends, zoals de luxueuze vinylvloeren van Moduleo. We adviseren je graag over de kenmerken van alle materialen en structuren. Daarbij houden onze technische adviseurs steeds rekening met jouw persoonlijke smaak en budget. Bekijk hier ons aanbod of kom langs in onze toonzaal in Kuringen.

LVT (Luxury Vinyl Tile)

De vinylvloeren van Moduleo bieden heel wat troeven. Van retro dessins tot strakke lijnen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Bovendien is vinyl budgetvriendelijk, geluiddempend en zeer makkelijk in onderhoud. Het is ook dé renovatievloer bij uitstek. Niet alleen omwille van zijn beperkte dikte. Je lijmt de stroken ook probleemloos op harde dekvloeren, zoals beton, hout- of plaatmateriaal en tegels. Zo blijf je gespaard van kap- of breekwerken.
Liever interieuradvies aan huis? Maak hier jouw afspraak.

Maak een afspraak


Bezoek onze toonzaal

Ben je op zoek naar vloerbekleding in de regio Hasselt? Kom alle mogelijkheden bekijken in onze toonzaal in Kuringen.

Vloerbekleding kiezen? Onze technische adviseurs helpen je verder

Welke vloer is het meest geschikt voor jouw ruimte? Welke mogelijkheden zijn er? Is je ondergrond geschikt? Moet er geëgaliseerd worden? Hoe zit het met de lucht- en ondergrondvochtigheid? Een hele hoop vragen waarop je het antwoord moet weten vooraleer je een vloer kiest. Onze technische medewerkers staan je graag bij in dit keuzeproces.

Vloerbekleding kiezen? Onze technische adviseurs helpen je verder

Wij helpen je verder!

Akca

Akca

Benny

Benny