Vloerbekleding

De uitstraling van je ruimte

Vloerbekleding heeft een grote impact op de uitstraling van je ruimte. Je vindt bij Swijsen-Schepers een ruim en eigentijds assortiment van topmerken en de nieuwste trends, zoals de luxueuze vinylvloeren van Moduleo. We adviseren je graag over de kenmerken van alle materialen en structuren. Daarbij houden onze technische adviseurs steeds rekening met jouw persoonlijke smaak en budget. Bekijk hier ons aanbod of kom langs in onze toonzaal in Kuringen.

 

Keuze al gemaakt? Bestel dan jouw Moduleo via onze webshop!

Bestel hier jouw Moduleo

 Luxury Vinyl Tile<br>(LVT)
 Luxury Vinyl Tile<br>(LVT)

Luxury Vinyl Tile
(LVT)

 Luxury Vinyl Tile<br>(LVT)

De vinylvloeren van Moduleo bieden heel wat troeven. Van retro dessins tot strakke lijnen. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Bovendien is vinyl budgetvriendelijk, geluiddempend en zeer makkelijk in onderhoud. Het is ook dé renovatievloer bij uitstek. Niet alleen omwille van zijn beperkte dikte. Je lijmt de stroken ook probleemloos op harde dekvloeren, zoals beton, hout- of plaatmateriaal en tegels. Zo blijf je gespaard van kap- of breekwerken.

Vinylvloer
Vinylvloer

Vinylvloer

Vinylvloer

Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof (pvc) vloerbedekking, opgebouwd uit meerdere lagen. Deze vloer met geluiddempend effect is beschikbaar in een breedte van vier meter, is makkelijk te plaatsen en eenvoudig in onderhoud. Ideaal ook voor renovaties want je kan vinyl bovenop een bestaande vloer plaatsen.

Vast tapijt
Vast tapijt

Vast tapijt

Vast tapijt

Wil je een gezellig en huiselijk interieur? Dan is vast tapijt zeker de juiste keuze. Het aangename comfort van deze vloerbekleding sluit naadloos aan op de trend van persoonlijk wonen. Doordat het zacht aanvoelt, is vast tapijt een topper voor je dressing of slaapkamer. Er zijn heel wat decoratieve mogelijkheden dankzij de grote variatie aan structuren en kleuren. Bovendien houdt een tapijtvloer zeer goed de warmte vast en is het geluiddempend.

Linoleum
Linoleum

Linoleum

Linoleum

Linoleum is volledig samengesteld uit natuurlijke materialen en scoort daarmee goed op het vlak van duurzaamheid. Het materiaal is makkelijk in onderhoud, kent een lange levensduur en is antistatisch. Met zijn bijna onuitputtelijk kleurenpallet leent linoleum zich perfect om een vleugje creativiteit te geven aan je vloer. Omwille van zijn slijtvastheid is linoleum erg in trek op de projectmarkt. Ook verkrijgbaar in clicksysteem.

Samengesteld parket
Samengesteld parket

Samengesteld parket

Samengesteld parket

Met een houten toets geef je karakter aan je interieur. Als je kiest voor samengesteld parket, kies je voor een ongezien comfort, huiselijke gezelligheid en een budgetvriendelijk alternatief voor massief parket. Een multiplex drager wordt haaks op de massief houten toplaag geplaatst. Zo heb je heel wat minder werkingskracht.

Traplopers en trapbekleding
Traplopers en trapbekleding

Traplopers en trapbekleding

Traplopers en trapbekleding

Traplopers geven een extra dimensie aan je trap, zijn geluiddempend, veilig en verkrijgbaar in verschillende materialen. Of je nu houdt van strak en minimalistisch of van landelijk en romantisch, in onze collecties vind je ongetwijfeld een traploper die perfect bij jouw stijl past. Het bekleden van je trap is erg handig bij renovaties. Je kan oude trappen verven en bekleden met een modern tapijt. Vakmanschap is hierbij wel erg belangrijk. We leggen steeds een ondertapijt om vroegtijdige slijtage te voorkomen. Zo blijft je traploper jarenlang mooi. Verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ook maatwerk is mogelijk.

Tapijttegels
Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijttegels bieden tal van mogelijkheden qua structuur en design en worden daardoor vaak gebruikt bij projecten. Bovendien verbeteren ze de akoestiek, zijn ze gemakkelijk in onderhoud en houden ze het fijne stof goed vast. Dit draagt bij tot een gezonde luchtkwaliteit. Voor elk project houden we rekening met de intensiteit van het gebruik, de aard van de bedrijfsactiviteit en de grootte van de oppervlakte.

Geweven vinyl
Geweven vinyl

Geweven vinyl

Geweven vinyl

Met de geweven vinylvloerbekleding van ntgrate kies je voor een state-of-the-art vloer voor je woning. Het weefsel is erg slijtvast en ecologisch. Het productieproces streeft namelijk naar zero waste, waardoor de impact op ons milieu beperkt blijft. Dankzij de lange levensduur geniet je jaren van deze designvloer.

Wil je graag extra advies bij het kiezen van jouw vloerbekleding? Maak dan een afspraak voor interieuradvies in onze winkel.

Bezoek onze toonzaal

Ben je op zoek naar vloerbekleding in de regio Hasselt? Kom alle mogelijkheden bekijken in onze toonzaal in Kuringen.

Vloerbekleding kiezen? Onze technische adviseurs helpen je verder

Welke vloer is het meest geschikt voor jouw ruimte? Welke mogelijkheden zijn er? Is je ondergrond geschikt? Moet er geëgaliseerd worden? Hoe zit het met de lucht- en ondergrondvochtigheid? Een hele hoop vragen waarop je het antwoord moet weten vooraleer je een vloer kiest. Onze technische medewerkers staan je graag bij in dit keuzeproces.

Vloerbekleding kiezen? Onze technische adviseurs helpen je verder

Wij helpen je verder!

Akca

Akca

Johan

Johan