Een nieuw hoofdstuk in een kleurrijke reis

Al meer dan 50 jaar kan je bij Swijsen-Schepers terecht voor raamdecoratie, zonwering, verf, behang en vloerbekleding. De interieurzaak groeide doorheen de jaren uit tot een gevestigde waarde in Hasselt en omstreken, zowel bij particuliere als professionele klanten. Sinds 2023 maakt Swijsen-Schepers deel uit van de Thiry Paints groep, een groep van decoratiezaken die staan voor kwalitatieve producten, professioneel advies en gepassioneerde winkelbediendes.

 

Dubbel klantenvoordeel

Als klant geniet je maximaal van deze nieuwe samenwerking. Al het goede waarvoor Swijsen-Schepers bekend staat, wordt nu aangevuld met extra actievoordelen. Want vanaf nu kan je, naast onze eigen acties, ook genieten van de acties die gelden in de Thiry Paints winkels. En dat betekent dus extra voordeel!

 

Professionele klanten die hun materiaal bestellen bij Thiry Paints, kunnen dan weer rekenen op een extra aankoop- afhaalpunt in de winkel van Swijsen-Schepers in Hasselt.

 

Voor meer vragen of informatie kan je steeds terecht bij onze medewerkers in de winkel, via ons contactformulier of op het nummer 011 25 20 25.

Een nieuw hoofdstuk in een kleurrijke reis