Eindeloos veel mogelijkheden met Luxaflex® raamdecoratie

Luxaflex® is al meer dan 60 jaar een toonaangevende speler op het vlak van raamdecoratie. Met een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten hebben ze een oplossing voor elke ruimte en elk interieur. Die oplossingen kan je allemaal ontdekken in onze Luxaflex® Gallery Shop in onze toonzaal. Mét het deskundig advies van onze interieurexperts.

 

Het kiezen van je raamdecoratie brengt heel wat vragen met zich mee. Moet het dienen voor extra privacy, wil je graag de lichtinval kunnen regelen, moet het bescherming bieden tegen de zon of wil je graag wat extra raamdecoratie om geluid en warmte binnen te houden? Ga je voor hout, stof, plissé, horizontale of verticale latten, verduisterende of transparante rolgordijnen? Of wil je graag extra comfort met raamdecoratie die je met een afstandsbediening of met je smartphone kan bedienen? In het Luxaflex®-gamma kan het allemaal!

 

Onze drie toppers uit het Luxaflex®-gamma

1. Rolgordijnen

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen gaande van een klassieke subtiele look tot en met een opvallende print. Dankzij de hoogwaardige materialen verkleuren de rolgordijnen niet, zijn ze bestand tegen slijtage en zijn ze gemakkelijk te onderhouden.

 

 

2. Horizontale jaloezieën

Een designklassieker die beschikbaar is in verschillende kleuren, designs en afwerkingen. Ze bieden privacy wanneer je die nodig hebt en je kan er zelf de lichtinval mee bepalen. In moderne interieurs wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een donkere jaloezie met daarbij een gordijn voor een luxueuze uitstraling.

 

 

3. Verticale jaloezieën

De perfecte raamdecoratie in zakelijkere omgevingen. Ook hier bepaal je zelf de gewenste privacy en lichttoetreding of trek je ze volledig in zodat je geniet van een onbelemmerd uitzicht. Verkrijgbaar in kunststof, stof of aluminium.

 

 

Ontdek ons aanbod

 

Tijd voor nieuwe raamdecoratie, maar geen zin of tijd in meten en plaatsen? We nemen die zorg graag van je over. Ons professioneel plaatsingsteam komt wanneer het jou past tot bij je thuis om alles op te meten. Zodra je bestelling klaar is, monteert ons professionele plaatsingsteam met plezier en precisie je raamdecoratie. Goed voor een stijlvol én duurzaam resultaat!

 

Bezoek onze toonzaal voor het beste advies voor jouw woning.

Eindeloos veel mogelijkheden met Luxaflex® raamdecoratie