Maak kennis met ‘Wild WonderTM’: Levis’ kleur van het jaar 2023

Wild WonderTM is uitgeroepen tot Levis’ kleur van het jaar. En terecht! Deze rustgevende tint zorgt immers voor een inspirerende achtergrond in elke leefruimte en bezorgt je woning een warme gloed. Wild WonderTM gaat gepaard met 4 gebruiksvriendelijke kleurpaletten trendkleuren die allen hun inspiratie vonden in de natuur. Kom de kleur van het jaar nu ontdekken in het Levis Atelier in onze showroom.

 

Eén met Moeder Natuur

De natuur is vandaag een wereldwijd aandachtspunt. Daarom dat de experts van Levis kozen voor een kleur die zorgt dat je je verbonden voelt met Moeder Natuur. Wild WonderTM is een warme tint die onze verwondering uit voor de natuur uitdrukt en haar transformerende kracht benadrukt. Kortom een positieve tint met een volle gloed die de natuur naar jouw interieur brengt.

 

LEVIS ATELIER

Geïnspireerd door de kleur van het jaar en klaar om jouw interieur onder te dompelen in de magie van de natuur? Kom dan langs in ons Levis atelier in onze showroom in Hasselt en maak je keuze met hulp van onze interieurspecialisten. In de maand april geniet je trouwens van 10% korting op verf en 20% korting op behang*!

 

*voorwaarden in de winkel

Maak kennis met ‘Wild WonderTM’: Levis’ kleur van het jaar 2023