Moduleo: luxe vinyl tegels met een hyperrealistisch design

Het Belgische Moduleo veranderde de wereld van de vinylvloeren. Gedaan met de monotone vloeren op rol. Vinyl staat vanaf nu gelijk aan realistische hout- en steenstructuren, levendige patronen en verschillende geometrische vormen die in elke ruimte passen. En dat in een handige tegelvorm waardoor je naar hartenlust materialen en kleuren kan combineren.

 

Terug naar de natuur

De gloednieuwe Moduleo Roots-collectie is zo divers als de natuur zelf. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo. De collectie is onderverdeeld in zes prikkelende interieurthema’s die je meenemen naar verlaten stranden, ongerepte bossen en oneindige woestijnen.

 

 

Ontdek de Moduleo Roots collectie

 

 

Blikvanger in elke kamer

Laat je creativiteit de vrije loop met de Moods collectie. Deze designvloeren bevatten naast de klassieke tegel extra vormen, boeiende patronen en een selectie van zachte pasteltinten. Die kan je naar eigen wens combineren in verschillende patronen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

 

Bekijk alle Moods vloeren

 

Renoveren zonder breekwerken

Amper 6 mm. Zo dik is de Moduleo LayRed vloer. Dat maakt dat je de vinyl tegels gemakkelijk over een bestaande, vaak oneffen vloer, kan leggen zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. De geïntegreerde ondervloer overbrugt namelijk alle oneffenheden. Kies uit verschillende hout- en steendesigns die verkrijgbaar zijn in meer dan 20 kleuren.

 

 

Ontdek alle LayRed vloeren

 

Spring gerust eens binnen in onze toonzaal en kom de volledige Moduleo collectie ontdekken. Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Moduleo: luxe vinyl tegels met een hyperrealistisch design