Professionele behangwerken, met oog voor detail

Hou je van een klassieke art deco-inrichting? Of ben je helemaal mee met de minimalistische look van een Scandinavisch interieur? Eender welke stijl je verkiest, behangpapier heeft vandaag zijn vaste plaats verdiend in elk hedendaags interieur.

Professionele behangservice met grote finesse

Behang is de ideale manier om een ruimte om te toveren tot iets uniek. Denk maar aan een originele accentmuur als blikvanger in je woonkamer of hal. Een kleine ingreep die voor dat extra tikkeltje exclusiviteit zorgt. Tenminste als het behangpapier zorgvuldig werd geplaatst. Dat is precies wat we jou verzekeren met onze professionele behangservice. Ervaren vakmannen met oog voor detail komen aan huis om je behangwerken met de grootste finesse uit te voeren.

Advies in de showroom

Ook voor de keuze van je behangpapier ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers maken je graag wegwijs in de inspiration shop. Met prachtige presentaties, een innovatief panelensysteem en talrijke behangboeken laten we je kennismaken met talrijke collecties van gerenommeerde merken. Van klassieke tot moderne ontwerpen. Je kan ook verschillende boeken mee naar huis nemen om in alle rust de juiste beslissing te nemen.
 
Swijsen-Schepers, jouw garantie op professioneel advies en een perfecte uitvoering!

Contacteer ons

Professionele behangwerken, met oog voor detail